Ekipa, posljednjih mjesec dana proveo sam na terenu marljivo radeći na pristupnim točkama EduKampu. Mogu reći da ima posla za odraditi prije nego krene sama izgradnja, ali radim korak po korak kako bi rezultati bili vidljivi. Već sam dogovorio nastavu u prirodi u tri Općine.

Trenutno sam angažiran na ucrtavanju i kreiranju Poučne staze u blizini EduKampa i to mi je veliko zadovoljstvo jer pored toga što uživam, radim i nešto korisno. Došla je ideja o nabavci 100 majica / LIMITED EDITION / koje namjeravamo prodati u kratkom vremenskom roku kako bi si skupili nešto sitno novca za potrebe na terenu. Cijena majice je 100,00 kuna i može se kupiti u razdoblju od 1. lipnja do 1. rujna ove godine.

Majica ima službeni logotip naprijed, na lijevom rukavu i natpis na leđima / ispod ovratnika. Kako sam gore naveo majica je posebno izdanje u ograničenim količinama i neće se više raditi/tiskati u ovoj formi.

Majicu možete kupiti u Centru za edukaciju i prevenciju nasilja ili direktno kontaktirati mene. Prikupljen iznos utrošit ćemo za izgradnju Poučne staze.