Napokon sam uhvatio vremena napisati ovaj kratak članak o Podcastu kojeg pripremam već dvije godine. Nisam se mogao naći s vremenom jer sam letio iz projekta u projekt, ali sam prije dva dana odlučio promijeniti stvari i potpuno se posvetiti EduKampu i svemu oko njega.

Podcast starta danas i ideja je da se snima jednom tjedno (petkom) u trajanju od 60 do 90 minuta. Teme podcasta vezane su za prirodu / outdoor aktivnosti (planinarenje, hiking, backpacking, kampiranje), a moji gosti će biti upravo istinski zaljubljenici u prirodu.

Moj prvi gost je planinar Robert Nuli koji će govoriti o važnosti planinarenja u Hrvatskoj, njegovom iskustvu i avanturama u prirodi. Robert ima fenomenalan projekt ispred sebe, a o njemu možete poslušati danas u Podcastu.

Podcast emisije biti će dostupne na Youtube kanalu https://youtube.com/c/EduKamp, a u pripremi je i Apple Podcast platforma.

Ovim Podcastom želim okupiti istomišljenike i zaljubljenike u prirodu pa je ovo ujedno i poziv svima koji žele gostovati u narednim emisijama.

Slušamo se!